Tapettirullien aukoja iskee jälleen!Mitä tekee utelias täti-ihminen, kun saa siskonpojan tapettipaketin käsiinsä. Ottaa sakset ja avaa tapettirullat, jotta voi tutkia toisten tapettivalintoja. Sairasta vai uteliasta, vaiko vain perusbloggaajatoimintaa? Jokainen päättäköön itse ;-).Tutustuin siis kahteen Sanduddin tapettiin paremmin, näistä molemmat tulee ihanan nuoren pariskunnan upouuteen kotiin. Taloa rakennetaan parhaillaan ja tapetoimaan sinne päästään ensi kesän aikana.


Ensimmäinen valinta oli kovin inspiroiva ja tulee vangitsemaan katseita. Löysin monta omaa silmää miellyttävää yksityiskohtaa tapetista.


Katselin ja sovittelin tapettia milloin minkäkin seinän kaveriksi.


 Lopulta pitää todeta, että mustavalkoisuus vain toimii. Nuo meidän mustat Renovan sähkökalusteet näyttivät erityisen hyviltä juuri tapetin vieressä. Tykkään mustista sähkökalusteista, sillä ne ovat välttämätön paha kotona ja kaikkea mitä et voi piilottaa, niin voi korostaa!

Sitten siirrytään Rollerin valikoimaan ja tämä 9508-1, löytyy kansiosta : Rolleri 8. Sandudd kuvapankista löydät tämänkin kansion muut vaihtoehdot. Kuvapankkiin pääset TÄSTÄ! Kiva katsella jo kotona ennakolta kiinnostavia vaihtoehtoja, kun lähtee tapettivalintoja tekemään omaan kotiin.


Nuo Rollerit ovat melko varmoja kansioita, valikoima on monipuolinen, mutta pääsääntöisesti melko turvallinen. Kansioista löytää helposti silmää miellyttäviä suosittuja perustapetteja. Oli muuten hippasen hankala kuvattavaa tämä vaalea tapetti, mistä kuvio erottui vain kiiltoasteiden erolla. Toivottavasti saan sen isona pintana valmiissa kohteessa paremmin vangittua.Nauttikaahan ulkoilusta! Ainakin tässä osassa Suomea on lumen määrä ihan täydellinen talvisia ulkoiluhetkiä ajatellen.

Siskonpaneelisopan Facebook-sivulla seuraat helposti blogini tapahtumia TÄÄLLÄ!

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Sanduddin kanssa.