Mitä joululahjoiksi 2- ja 4-vuotiaille pojille?


Onko teilläkin pieniä lapsia tai muistatko miten jännää se joulupukille kirjoittaminen oli? Meillä tunnelmoidaan joulua nyt jo sopivassa määrin pohtimalla näitä jännittäviä asioita ja kotiin tuleva Lasten Suuri Lelukirjakin on luettu niin tarkasti, että kannetkin ovat jo poistuneet lehdestä. Tästä postauksesta saat vinkkejä pienten poikien toivelahjoista.
Paljon Lelukirjan tuotteita on myynnissä Keravan Muovi ja Lelu - verkkokaupassa , sekä myymälässä. Verkkokaupasta löytyy taatusti kaiken ikäisille lapsille jotakin, sillä valikoima on todella laaja. 


Sivuihin tutustuivat todelliset asiantuntijat, eli 2-ja (melkein)4- vuotiaat pojat. 

2-vuotiaan toiveet joulupukille: 

4-vuotiaan toiveet joulupukille:


Lisäksi äidin kuumat vinkit sivuilta tulevat tässä:

Kalastuspeli on kiva ensipeli pienille pojille, sillä siinä on riittävästi toimintaa koko ajan ja se saa myös isommatkin lapset innostumaan. Junior Kimble tactic on uusi tuttavuus minulle, mutta koska Kimblen idea on itsessään loistava, niin uskon tämän pienille suunnatun pelin kantavan osan hyvästä perusideastaan myös tähän versioon. Taikahiekka on kineettinen hiekka, joka ei varise ja se tuo hiekkaleikkien iloja sisäleikkeihin, omaa kokemusta ei tästä ole, mutta olen kuullut kovasti kehuja, joten uskallan suositella muillekin. Viimeisenä, mutta ehdottomasti herkullisimpana vinkkinä lähtee puukelkka, mikä on erittäin paljon äidin mieleen. 

Omiin henkilökohtaisiin nettikaupan joulunajan suosikkeihini pääset tutustumaan vähän myöhemmin ;-).


Myös monia muita vaihtoehtoja puntaroitiin, mutta tärkeimmät toiveet poimittiin pienen lapsen päättäväisyydellä. Vielä toimitetaan kirjeet joulupukille ja katsellaan tontun (kissan) jälkiä lumessa


Mukavia joulunodotushetkiä sinulle. Siskonpaneelisoppaa -blogi keskittyy nyt loppuvuoden jouluun ja sen tunnelmointiin, mitä on ollutkin blogissa jo muutaman viikon. Muihin joulu-aiheisiin juttuihin voit tutustua valikon joulu-linkin takaa. Ensi vuonna jatketaan taas pohjalaistalomme remonttia ja blogi täyttyy erilaisilla kodin remppajutuilla.

Postaus tehty yhteistyössä Keravan Muovi ja Lelu Oy:n kanssa.