Polkupyörän renkaasta yövalo.



Meillä lapset kaipaavat öisin yövaloa ja polkupyörän kumi sopii loistavasti teemaltaan pienten poikien huoneeseen. Siispä tuumasta toimeen ja askartelemaan.




Ensin kyselin polkupyörän kumia Seinäjoen Kierrätyskeskukselta, mutta halusin aikuisten pyörän kumia pienemmän renkaan lastenhuoneen seinälle yövaloksi, eikä sitä löytynyt Kierrätyskeskukselta, joten näin ollen päädyin ostamaan lasten polkupyörään sopivan 16 " polkupyörän kumin hintaan 5,99e. Kierrätys on todellakin ykkösasia ja aina kannattaa ensin selvittää, että onko jokin asia mahdollista hankkia käytettynä.




Polkupyörän kumin sisälle asennettiin lattaraudasta mankeloitu kehä, mutta renkaan voi halutessaan jäykistää muutoinkin tai sitten käyttää sellaisenaan. Valosarjan pohjassa oli teippi, millä valosarjan sai hyvin tarttumaan renkaan sisään lattaraudan pintaan. 




Valosarja ostettiin Biltemasta hintaan 24,90 e. Mukana tuli kaukosäätö ja lukematon määrä erilaisia valaistusvaihtoehtoja.




Pyöreä kehä valaisee hauskasti renkaan kokoisen alueen seinälle.




Valaistuksen värin voi valita tai antaa sen vaihtua pehmeästi väristä toiseen. Pienten poikien mielestä tämä oli ehdoton : "Wau!" Lisäksi yövalo luo turvallisuuden tunnetta öihin, kun yöllä herätessä vastassa ei olekaan täydellinen pimeys,

Lisää kuvamateriaalia lastenhuoneen valmistumisesta on tulossa. Tapetointi on työn alla ja siinä on koettu sen verran voimakkaita tunteita, että kerron siitä, kun vitutus ärtymys hieman laskee! 

Syysterkuin,
Tiina